مهمترین مشخصه پوشش های سوسیس و کالباس کالیبر آنهاست. کالیبر در حقیقت همان قطر محصول پرشده هست که بر حسب میلیمتر بیان می شود.
کالیبر معروفترین انواع سوسیس و کالباس و ژامبون در ایران به شرح زیر است:

  • سوسیس ها کالیبری بین 18 تا 50 میلیمتر دارند. بیشترین کالیبر های مورد استفاده سوسیس شامل سوسیس آلمانی کالیبر 22-20 ، هات داگ کالیبر 26-24 ، کوکتل کالیبر 30-28 ، کراکف کالیبر 45 و بلغاری کالیبر 50 هستند.
  • کالباس ها کالیبری بین 55 تا 90 میلیمتر دارند.
  • ژامبون ها کالیبر بین 100 تا 180 میلیمتر دارند.

برای محاسبه کالیبر یک پوشش به این توجه داشته باشید که عرض پوشش تقریبا 1.5 برابر کالیبر آن است. یعنی اگر عرض یک پوشش 10.5 سانتی متر باشد کالیبر آن 70 است.